رئیس فدراسیون سوارکاری کشور گفت: باید در زمینه آموزش سوارکاری بهصورت حرفهای گامهای جدی در استان برداشته شود و فدراسیون در این زمینه کمک خواهد کرد.
مسعود خلیلی در نشست مجمع سوارکاری استان گیلان که جهت انتخاب رئیس هیئت سوارکاری استان گیلان برگزار شد، اظهار داشت: علیرغم وجود استعدادهای خوب و بالا در سطح این استان، متأسفانه این استان جایگاه واقعی خود را در زمینه سوارکاری در کشور پیدا نکرد.
وی افزود: باید در این راستا بیش از پیش تلاش شود تا با برگزاری مسابقات متعدد و شناسایی استعدادهای موجود در استان، سوارکاری این استان به جایگاه واقعی خود در کشور برسد و در این زمینه باید آموزش را از سطوح پایه سنی آغاز کرد و بتوانیم استعدادهای درخشان این استان را به کشور معرفی کنید.
رئیس فدراسیون سوارکاری کشور استفاده از مربیان خوب داخلی و خارجی را در این زمینه ضروری خواند و گفت: باید در زمینه آموزش سوارکاری بهصورت حرفهای گامهای جدی در استان برداشته شود و فدراسیون در این زمینه کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به ساماندهی ۱۵ هزار رأس اسب در سطح کشور اظهار کرد: بخش خصوصی ۴۴۰ باشگاه در کشور ایجاد کرد که از این تعداد ۲۲۰ باشگاه در استان یزد وجود دارد و در این راستا بخش خصوصی سهم خوبی در سوارکاری دارد که البته حمایتهای دولتی در مقابل این اندازه ورود بخش خصوصی، بسیار ناچیز است.
خلیلی اسب کاسپین را از سرمایههای ملی در حوزه سوارکاری کشور خواند و افزود: باید در زمینه پرورش این اسب اقدامات جدیتری انجام شود و جشنوارههای اسب کاسپین هر ساله با کیفیت بهتری برگزار شود.
رئیس فدراسیون سوارکاری کشور با اشاره به بلاتکلیفی پیست سوارکاری پیربازار رشت از اداره کل ورزش و جوانان استان خواهان پیگیری وضعیت این پیست و راه اندازی آن شد.