رییس فدراسیون سوارکاری: باشگاههای سوارکاری متولی ندارند
رییس فدراسیون سوارکاری: باشگاههای سوارکاری متولی ندارند
رییس فدراسیون سوارکاری با انتقاد از وضعیت باشگاههای سوارکاری در کشور تاکید کرد که این باشگاهها متولی ندارند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خوزستان، مسعود خلیلی در مجمع انتخاب رییس هیات سوارکاری استان خوزستان، اظهار کرد: ابتدا باید از رییس هیات قبلی تشکر کنم. در هر صورت هر کس که مدیر میشود سعی میکند تمام تلاشش را برای رسیدن به موفقیت انجام دهد. آقای حسنزاده هم این کار را انجام داد و تلاش زیادی برای رسیدن به موفقیت کرد. جامعه اسب ما بسیار کوچک است و اگر حتی یک نفر هم از این جامعه جدا شود بسیار ناراحتکننده است. امیدوارم از همه کسانی که در این مجموعه هستند استفاده شود و فردی را از این مجموعه خارج نکنیم و از دست ندهیم.
وی درباره فعالیتهای فدراسیون سوارکاری گفت: سوارکاری در همه دنیا بر یک اصول و الگوی خاص بنا است و ما هم نمیتوانیم از آن خارج شویم و باید از الگوی جهانی استفاده ببریم. در خارج از کشور یک شرکت بزرگ وجود دارد که صاحبان اسب، مربیان و سوارکاران میتوانند در آن سهامدار باشند. ما قصد داریم این کار را انجام دهیم و اساسنامه آن را نوشتهایم و به وزارت ورزش دادهایم. آنها هم تایید کردند و انشاالله در اواخر فروردین ماه مجمع آن تشکیل میشود تا همه کسانی که در جامعه اسب هستند در این شرکت صاحب سهام و امتیاز شوند.
رییس فدراسیون سوارکاری ادامه داد: کمکم باید سکان این شرکتها را به خود مردم بدهیم و سرمایهگذار اصلی خود مردم باشند. باید کار را به بخش خصوصی بدهیم و ما فعالیتمان را کمتر کنیم. وقتی در جایی سرمایهگذاری نباشد، یک روند رو به رشد به وجود نمیآید.
وی اضافه کرد: خبر دیگری که وجود دارد مساله قرنطینه است، ما پیگیریهایی را کردهایم و اکنون گشایشی در آن ایجاد شده است و شرایط برای اعزام اسب به همراه سوارکار به کشورهای مجاور فراهم شده است. سوارکاران ما میتوانند به راحتی به کشورهای حوزه خلیجفارس بروند و در مسابقات شرکت کنند. البته باید یک اسب بسیار ماهر داشته باشد تا بتواند در رقابتها مقام بیاورد.
خلیلی با اشاره به تشکیل شدن مجمعی شامل مدیران باشگاههای کشور، عنوان کرد: ما در کشور نزدیک به 400 باشگاه سوارکاری داریم. این به نظر من میتواند یک صنف شود و ادارهکلها بر آنها نظارت کنند. متاسفانه باشگاهها در کشور هیچ متولیایی ندارند و این یک ضعف بزرگ است. امیدوار هستیم تا با کمک همه، این صنف هم تشکیل شود و شرایط بهتری در زمینه باشگاهداری داشته باشیم.
وی افزود: ما 15 هزار اسب ورزشی داریم که این تعداد بسیار زیادی است. باید از لحاظ کمیت اسبها را کمتر کنیم و کیفیت آنها را بالا ببریم. اسب کمارزش و کمکیفیت به جز ضرر چیزی ندارد. همچنین یک سیستم مکانیزه را بوجود میآوریم تا اطلاعات همه اسبها را به صورت دقیق داشته باشیم. انشاالله تمام سعیمان را برای شکل دادن این برنامهها انجام میدهیم.
رییس فدراسیون سوارکاری با بیان اینکه هیاتها باید شفافسازی داشته باشند، گفت: اولین تقاضا و انتظار من از رییس جدید هیات همین مساله است و این شفافسازی باعث میشود مردم اعتماد بیشتری به مسوولان آن رشته در سطح استان و کشور داشته باشند. اگر میخواهیم به موفقیت برسیم باید اعتماد مردم را جلب کنیم. متاسفانه در بعضی از استانها چهار پنج سال است که مجمعی برگزار نمیشود و این اصلا خوب نیست. مجمعها باید حداقل هر سال یک بار برگزار شوند و بودجه و امکانات بررسی شوند.
وی ادامه داد: دومین انتظارم از رییس هیات این است که عملکردمان را در اجرای اهدافمان درست کنیم. باید یک سرمایهگذاری خوب را انجام دهیم و همچنین در بخش آموزش، صحیح عمل کنیم. هیچ ایرادی ندارد که از کشورهای دیگر آموزش ببینیم. خوزستان شرایط منحصر به فردی دارد و در هیچ کجای کشور نمیتوانیم مسابقات را در تمام فصول برگزار کنیم اما خوزستان این قابلیت را دارد. همه مسوولان استانی باید به سوارکاری خوزستان کمک کنند.
خلیلی اضافه کرد: یکی از آفتهای مدیریتی این است که مربیان برای رسیدگی به همه مسایل وقت نمیگذارند. تجربه میگوید که اگر وقت بیشتری بگذارید قطعا به اهدافتان نزدیک میشوید. در هر صورت امیدوارم هیات سوارکاری استان روند رو به رشد خود را ادامه دهد.