سنگین وزنها برای سوارشدن به اسب 
چه باید بکنند؟
 
مشکلات پشت اسب غالبا به خاطر رفتار نادرست و ناشیانه سوارکار ایجاد می شود. علاوه بر این، متناسب و اندازه نبودن زین اسب یا خراب بودن آن هم می تواند در ایجاد مشکلات پشت در اسب نقش داشته باشد.
 
پژوهشگران دانشکده دامپزشکی میشیگان تحقیق جالبی انجام دادند:
 
آنها یک پد زین حساس به فشار ساختند که می توانست میزان فشار واردشده به پشت اسب در نقاط مختلف را در هنگام سوار شدن سوارکار اندازه بگیرد. آنها این پد را روی پشت یک اسب قرار دادند و از ده نفر سوارکار ماهر با قد و وزنهای مختلف خواستند یک بار بدون استفاده از چهارپایه و یک بار با استفاده از آن، سوار اسب شوند.
 
زین اسب برای هر سوارکار کاملا اندازه و تنظیم می شد.
 
همانطور که انتظار می رفت، سوارکاران سنگین وزن تر در هنگام بالا رفتن از اسب فشار بیشتری به پشت او وارد کردند. تحقیقات نشان داد فشار یکطرفه ای که در هنگام سوار شدن افراد سنگین وزن به اسب وارد می شود می تواند آسیب زا باشد. این فشار نامتقارن مرتب به کتف راست اسب وارد می شود و می تواند او را دچار ناراحتی کند. پژوهشگران معتقدند بهتر است این افراد موقع سوار شدن به اسبشان از چهارپایه استفاده کنند.
 
این تحقیقات نشان می دهد کتف های اسب نقش زیادی در ثابت نگهداشتن زین در هنگام سوارشدن سوارکار دارد. در اسبهایی که کتف آنها برجستگی کمتری دارد، احتمال لغزیدن زین و در نتیجه به هم خوردن تنظیم آن و آسیب کتف بیشتر می شود.
 
بیشترین فشار زمانی اتفاق می افتد که در هنگام سوار شدن به اسب، پای راست سوارکار در هوا معلق می شود.
 
اگر شما هم وزن زیادی دارید، صرف نظر از اینکه چقدر قدتان بلند است یا چقدر مهارت دارید، در هنگام سوار شدن به اسب از پایه استفاده کنید.