نكات ضروری برای نگهداری خوراک در انبار 
 تمام اجزای خوراک باید در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد نگهداری شوند.
غلات آسیاب شده را در مدت زمان یکماه استفاده کنید.
دانستن تاریخ انقضای تمام مواد خوراکی ضروری است.
دانه ها و غلات کامل تا یک سال پس از برداشت باید مورد استفاده قرار گیرند.
برای جلوگیری از فساد چربی و روغن موجود در اقلام خوراکی، از آنتی اکسیدان استفاده نمایید.
از پیش مخلوط های ویتامینی مقاوم و با کیفیت استفاده کنید.
ظروف روغن های گیاهی باز نشده را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد، اما اگر درب ظرف روغن یا چربی باز شود تا یکماه باید مصرف گردد، زیرا در معرض هوا قرار می گیرد و فرایند اکسیداسیون روغن شروع خواهد شد. 
مخلوط های ویتامینی را تا 6 ماه پس از آماده سازی مصرف کنید.
اجزای خوراکی بدون چربی، پودرهای پروتئینی و مواد معدنی با تاریخ انقضای نامشخص، در مدت طولانی در جای خشک و بدون آلودگی قابل نگهداری هستند. به هر حال، گذر زمان موجب افت ارزش غذایی این مواد خواهد شد و بهتر است به صورت تازه خریداری و مصرف شوند و مدت زیادی انبار نگردند.
کنجاله های با بیش از 2 درصد چربی(مثل کنجاله آفتابگردان)محدودیت زمان مصرف دارند. کنجاله ها باید در محل سرد انبار شوند (دمای کمتر از 25 درجه سانتی گراد). در تابستان این مواد باید در مدت دو ماه بعد از تولید استفاده گردند.
 هرگز ویتامین ها و موادمعدنی را به شکل مخلوط نگهداری نکنید، زیرا در یک مخلوط ویتامینی  معدنی ممکن است بسیاری از این مواد بر یکدیگر اثر متقابل منفی داشته و ارزش تغذیه ای آنها کاهش می یابد.

@dostdaran_asbe_iran